Jednoduchý recept

Datlový koláč s jablky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 22796

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
4 polévková lžíce Cukr třtinový
0,7 šálek Datle
2 ks Jablka
100 g Margarín
1 šálek Mouka žitná celozrnná
80 g Ovesné vločky
72 g Ořechy vlašské
4 polévková lžíce Sirup javorový
1 polévková lžíce Tuk Perla jedlý

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 959 kcal
Kilojoule 4 013kJ
43% Sacharidy 153 g
46% Tuky 34 g
9% Sodík 172 mg
39% Bílkoviny 22 g

Datlový koláč s jablky postup přípravy receptu:

1

Nejprve předehřejeme troubu na 180°C, poté připravíme plech na pečení, který pomažeme tukem.

2

V hrnci za mírného varu povaříme margarín, cukr, sirup a datle.

3

Za stálého míchání do směsi přidáme mouku, jablka, vločky a citrónovou šťávu.

4

Směs rovnoměrně rozprostřeme na připravený plech.

5

Nakonec ozdobíme ořechy a dáme péct.

6

Pečeme 40 minut. Hotový koláč krájíme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept