Recept

Pomazánka z uzeného pstruha

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 22845
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

20 g Bazalka
400 g Chléb toastový
40 ml Citronová šťáva
80 ml Olej olivový extra panenský
5 g Pepř cayenský
50 g Petržel - nať
200 g Pstruh
200 g Rajčata soudková
1 dl Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 668 kcal
Kilojoule 2 795kJ
17% Sacharidy 61 g
49% Tuky 36 g
57% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Pomazánka z uzeného pstruha postup přípravy receptu:

1

Odkrojíme z krajíčků chleba kůrku a ozubeným krájecím rádélkem vykrájíme větší množství koleček. Opečeme je v troubě předehřáté na 180°C. Mezitím pokrájíme na kousky pstruží plátky, ze kterých jsme stáhli kůži. Omyjeme, osušíme a jemně nasekáme petrželku.

2

Dáme do mixéru kousky pstružího masa, přidáme 2 lžíce smetany, citronovou šťávu a olej. Rozmixujeme vše do pěny na jednolitou hladkou hmotu. Postupně do ní vmícháme zbývající smetanu a chvíli ještě vše mixujeme, přidáme sůl a 1 větší špetku čerstvě mletého kajenského pepře. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

3

Přendáme pěnu do cukrářského sáčku, nastříkáme ji na lehce opečená kolečka chleba a každé kolečko ozdobíme kouskem rajčete a bazalkového listu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept