Jednoduchý recept

Kapří řezy po anglicku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 22954

Ingredience

600 g Brambory pečené
20 g Citrony
600 g Kapr obecný
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 645 kcal
Kilojoule 2 697kJ
24% Sacharidy 85 g
22% Tuky 16 g
22% Sodík 445 mg
70% Bílkoviny 39 g

Kapří řezy po anglicku postup přípravy receptu:

1

Kapří filety bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo a kapří filety usmažíme z obou stran dozlatova.

3

Na talíři servírujeme filety z kapra, přílohou je opečený brambor, na filety položíme plátek citronu a vše posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept