Jednoduchý recept

Kapří mlíčí po florentsku

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 22958

Ingredience

600 g Brambory pečené
600 g Mlíčí z kapra
60 g Máslo čerstvé
150 g Sýr Ementál (Primátor)
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
50 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 323kJ
20% Sacharidy 70 g
31% Tuky 24 g
12% Sodík 245 mg
31% Bílkoviny 17 g

Kapří mlíčí po florentsku postup přípravy receptu:

1

Špenátové listy přebereme, povadlé vyhodíme. Špenát s mlíčím vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Špenátové listy posekáme.

2

Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme mlíčí a posekaný špenát, orestujeme, stáhneme z ohně a vložíme i s máslem do pekáčku. Zasypeme strouhaným sýrem a krátce zapečeme v předehřáté troubě.

3

Podáváme s pečeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept