Carpaccio z mečouna

120 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
28 g
Vláknina
86 mg
Cukr
30 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí maso omyjeme a osušíme v utěrce. Dáme ho do mísy, posypte zrníčky černého a zeleného pepře a špetkou soli. Necháme 12 hodin v ledničce.
  • 2
    Vyndáme mísu z ledničky, vyhodíme pepř a zalijeme rybí maso olivovým olejem. Na dalšich 24 hodin všechno vratíme do ledničky a během této doby maso několikrát obratíme.
  • 3
    Před podáváním omyjeme řeřichu, scedíme ji osušíme a posypeme jí servírovací mísu.
  • 4
    Na řeřichu položíme rybi maso vyndané z ledničky a pokrájené na tlustší plátky. Posypte je nahrubo podrcenymí zrníčky červeného a zeleného pepře, přelijeme trochou oleje z marínády a neseme na stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.