Jednoduchý recept

Grilovaná bachně (treska)

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Grilovaná bachně (treska) 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23029

Ingredience

100 g Chléb pšeničný (bílý)
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Treska skvrnitá

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 280 kcal
Kilojoule 1 171kJ
9% Sacharidy 33 g
19% Tuky 14 g
23% Sodík 457 mg
9% Bílkoviny 5 g

Grilovaná bachně (treska) postup přípravy receptu:

1

Filety z bachně osolíme, opepříme, posypeme moukou, pokapeme rozpuštěným máslem. Grilujeme pozvolna na mírném ohni z obou stran. Máme-li rybí kleště, použijeme je, aby se ryba nerozpadla.

2

Grilovanou bachni podáváme s opečenými plátky bílého chleba, který opékáme na grilu zároveň s rybou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept