Jednoduchý recept

Smažená bachně (treska)

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23049

Ingredience

100 g Chléb pšeničný (bílý)
25 ml Citronová šťáva
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
80 ml Omáčka tatarská
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
400 g Treska skvrnitá

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 261kJ
11% Sacharidy 38 g
65% Tuky 49 g
43% Sodík 870 mg
79% Bílkoviny 45 g

Smažená bachně (treska) postup přípravy receptu:

1

Porce tresky osolíme, opepříme, můžeme použít i koření na ryby, obalíme v mouce a usmažíme z obou stran na pánvi s rozehřátým máslem.

2

Porce upravíme na talíře, na zbylém másle na pánvi orestujeme posekanou petrželku. Porce ryby posypeme orestovanou petrželkou, zakapeme citronovou šťávou a podáváme s bílým pečivem a tatarskou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept