Teplý rybí koláč

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1914 kcal
Bílkoviny
139 g
Tuky
96 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
13 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stáhneme z rybího masa kůži, maso omyjeme, dobře osušíme a ostrým nožem nakrájejíme na tlustší pruhy. Krevety nahrubo nasekáme. Z krajíčku chleba odkrojíme kůrku, střídu dáme do mixéru, přidáme petrželku a mátu a vše rozmixujeme.
  • 2
    Vytřeme zapékací nádobu olejem, dáme do ní vrstvu lososa, osolíme a opepříme čersvě mletým pepřem. Navrch položíme kousky mečouna a tento postup opakujeme. Každou vrstvu osolíme a opepříme.
  • 3
    Nahoru rozetřeme nahrubo nasekané krevety a chlebovou směs s petrželkou a mátou. Vše zalijeme zbývajícím olejem a pečeme cca 10 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Upečený kolač podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.