Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23096
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 krajíc Chléb toastový
200 g Filé z mečouna
6 ks Krevety tygří - loupané
200 g Losos - filety
1 ks Máta
200 g Mořský ďas
80 g Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

315% Kalorie 6,208 kcal
Kilojoule 25 975kJ
84% Sacharidy 303 g
302% Tuky 227 g
402% Sodík 8 g
2699% Bílkoviny 1,518 g

Teplý rybí koláč postup přípravy receptu:

1

Stáhneme z rybího masa kůži, maso omyjeme, dobře osušíme a ostrým nožem nakrájejíme na tlustší pruhy. Krevety nahrubo nasekáme. Z krajíčku chleba odkrojíme kůrku, střídu dáme do mixéru, přidáme petrželku a mátu a vše rozmixujeme.

2

Vytřeme zapékací nádobu olejem, dáme do ní vrstvu lososa, osolíme a opepříme čersvě mletým pepřem. Navrch položíme kousky mečouna a tento postup opakujeme. Každou vrstvu osolíme a opepříme.

3

Nahoru rozetřeme nahrubo nasekané krevety a chlebovou směs s petrželkou a mátou. Vše zalijeme zbývajícím olejem a pečeme cca 10 minut v předehřáté troubě na 200 °C. Upečený kolač podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept