Tuňák se zeleninou a bylinkami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
707 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
31 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
7 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celé cibule vaříme 5 minut v osolené vodě. Rajčata 30 sekund spaříme v horké vodě, zchladíme je, oloupeme a nasekáme. Tuňáka pokrájíme na kousky a zprudka ho pak osmažíme na oleji dozlatova. Vyndáme ho a necháme okapat a do oleje vložíme cibulku, prolisovaný česnek, rajčata (na pánvi je rozmačkáme), bylinky, šalvěj, cukr, protlak, víno a vše přivedeme do varu.
  • 2
    Zeleninu povaříme zvolna 5 minut, vložíme rybu a pokračujeme dalších 5 minut.
  • 3
    Pokrm osolíme, opepříme a podáváme s plátky cukety a oreganem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.