Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23144

Ingredience

koření
2 špetka Badyán
2 špetka Hřebíček mletý
1 špetka Koriandr mletý
0,3 kávová lžička Pepř bílý
0,3 kávová lžička Skořice mletá
Kambala se sýrem tofu
2 cl Anýzovka
1 ks Cibule
700 g Kambala
1 polévková lžíce Krevetová pasta
1 ks Okurka salátová
3 polévková lžíce Olej sezamový
2,5 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Petržel kudrnka
200 g Sýr sójový - Tofu
1 l Vývar rybí
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 413kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 15 g
53% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 40 g

Kambala se sýrem tofu postup přípravy receptu:

1

Plátky kambaly omyjeme a nakrájíme na kostky. Čerstvou omytou okurku okrájíme, rozpůlíme, zbavíme ji semínek a nakrájíme na kostky. Očištěnou cibuli a česnek pokrájíme nadrobno a odložíme zvlášt do misky.

2

V pánvi wok, na rozpáleném sezamovém oleji, krátce osmažíme kousky ryby, po 2 minutách přidáme pokrájenou okurku, posypeme pokrájenou cibulkou s česnekem, přimícháme koření a dolijeme rybím vývarem. Jakmile polévka přijde k varu, přidáme lžíci krabí pasty a za stálého míchání necháme pastu rozpustit, pak přilijeme 2 cl anýzovky, 2-3 lžíce sojové omáčky (podle chuti) a vaříme ještě 10 minut.

3

Než odstavíme polévku z vařiče, vložíme do ní pokrájené kostičky sýru tofu.

4

Polévku servírujeme v malých miskách s nadrobno pokrájenou zelenou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept