Nákyp s mořským vlkem

110 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme ředkvičky, oloupeme a dáme do mísy. Zalijeme studenou vodou a necháme 30 minut stát. Omyjeme plátky z vlka a rozmixujeme. Rozmixované rybí maso dáme do vychlazené mísy, přidáme bílek, sůl a mletý pepř a vše promícháme. Nakonec vmícháme 2 dl vychlazené sladké smetany.
  • 2
    Máslem vymažeme zapékací formu a naplníme připravenou směsí a přikryjeme hliníkovou fólií. Vaříme v předem předehřáté troubě na 180 °C ve vodní lázni asi 20 minut. Opereme petrželku a pažitku a nasekáme na kousky.
  • 3
    Scedíme ředkvičky, nastrouháme a dáme do mísy. Přidáme hořčici, sůl a vše promícháme. Do směsi vmícháme zbývající sladkou smetanu a citronovou šťávu. Vše promícháme a nakonec přidáme nasekanou petrželku a pažitku. Formu vyklopíme na servírovací mísu. Předkrm podáváme studený s pikantní ředkvičkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.