Recept

Květákový salát s kerblíkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 23213
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Zálivka
100 ml Ocet vinný
200 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
Květákový salát s kerblíkem
100 g Kerblík
350 g Květák
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 528 kcal
Kilojoule 2 208kJ
5% Sacharidy 17 g
68% Tuky 51 g
15% Sodík 300 mg
13% Bílkoviny 7 g

Květákový salát s kerblíkem postup přípravy receptu:

1

Květák propláchneme pod tekoucí vodou a vložíme na 5 minut do osolené vroucí vody. Nevaříme déle, aby zůstal křupavý. Vyjmeme z vody, rozebereme na malé růžičky, ochutíme zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Nakonec zasypeme nadrobno pokrájeným kerblíkem.

2

Podáváme k pečené drůbeži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept