Jednoduchý recept

Holoubata na chlebu

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 23214

Ingredience

200 ml Bujón houbový
16 plátek Chléb toastový
8 ks Holoubata
50 g Játra kuřecí
2 polévková lžíce Martell cognac
100 g Máslo čerstvé
50 g Sardelové řezy
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 884 kcal
Kilojoule 3 698kJ
14% Sacharidy 49 g
57% Tuky 43 g
44% Sodík 876 mg
118% Bílkoviny 67 g

Holoubata na chlebu postup přípravy receptu:

1

Holoubata rozpůlíme, okořeníme solí a pepřem a opečeme na másle. Zalijeme vínem a pod poklicí dusíme v troubě cca 25 minut.

2

Poté holoubata vyndáme, zhruba odkostíme a maso necháme v teple. Do šťávy vmícháme koňak, jemně nakrájenou pomerančovou kůru s prolisovanými sardelkami a játra z holoubat. Poté ještě asi 10 minut dusíme.

3

Půlky holoubat klademe na opečené plátky chleba a zalijeme trochou bujónu. Zbývající bujón podáváme v omáčníku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept