Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23239

Ingredience

5 g Bazalka
250 g Mouka pšeničná hrubá
40 ml Olej olivový
5 g Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
200 g Rajčata
220 g Úhoř říční
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 802kJ
14% Sacharidy 51 g
26% Tuky 19 g
0% Sodík 7 mg
23% Bílkoviny 13 g

Lasagne s úhořem postup přípravy receptu:

1

Prosijeme na vál mouku a přidáme tolik vody, abychom rukama vypracovali vláčné a hladké těsto. Válečkem ho tence rozválíme a nakrájíme z něho 3-5 cm široké nudle.

2

Petrželku a česnek společně nasekáme. Do nádoby dáme olej, nasekaný česnek s petrželkou, dužinu z rajčat a lístky bazalky. Vše osolíme, opepříme, promícháme a zakryté pokličkou při mírné teplotě 8-10 minut podusíme. Přidáme na kousky pokrájené plátky úhoře a všechno ještě asi 12 minut dusíme.

3

Ve velkém hrnci uvedeme do varu dostatečné množství vody, osolíme ji a uvaříme připravené lasagne al dente. Scedíme je, promícháme s připravenou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept