Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 23244
Kategorie: Polévky

Ingredience

Příloha
2 polévková lžíce Cibule
2 polévková lžíce Okurka salátová
2 polévková lžíce Paprika červená
2 polévková lžíce Paprika zelená
1 ks Pečivo pšeničné běžné máslové
Jednoduché gazpacho
1 polévková lžíce Balsamico ocet
1 ks Bazalka
2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 kostka Kostkový led
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 ks Okurka salátová
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 ks Paprika červená
2 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 hrnek Rajčata
1 špetka Sůl
300 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 156 kcal
Kilojoule 651kJ
8% Sacharidy 27 g
6% Tuky 4 g
21% Sodík 428 mg
10% Bílkoviny 6 g
Jednoduché gazpacho

Jednoduché gazpacho postup přípravy receptu:

1

Papriky a okurku nakrájíme, spolu s bazalkou a česnekem rozmixujeme. Přidáme propasírovaná rajčata, olivový olej, oba druhy octa, celou směs na hladko rozmixujeme.

2

Do rozmixované směsi přidáme zeleninový vývar a citronovou šťávu. Nalijeme do mísy, osolíme, opepříme, přikryjeme potravinářskou fólií a vložíme na 2 hodiny do chladničky.

3

Před podáváním připravíme okurku, cibuli, papriky a rozložíme je na malé talířky. Kostky ledu rozdělíme do talířků, polévku zamícháme a nalijeme na led. Ozdobíme snítkou bazalky, podáváme se zeleninou a čerstvým bílým pečivem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept