Japonský salát s ovocem
25 min.
Ingredience
- Zálivka
- 1špetkaCukr moučkový
 - 1špetkaSůl
 - 200mililitrůSmetana 16% (pochoutková)
 - 30mililitrůCitronová šťáva
 
 - 150gramůAnanas
 - 150gramůPomeranče
 - 120gramůRajčata
 - 30mililitrůCitronová šťáva
 - 20mililitrůPomerančová šťáva
 - 1špetkaSůl
 - 120gramůSalát hlávkový
 
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
8 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Oloupaný ananas, pomeranče a rajčata nakrájíme na kostičky, zakapeme citronovou a pomerančovou šťávou, rajčata zlehka posypeme solí. Na talířky položíme list salátu a na něj nasypeme rovnoměrně kostičky ananasu a pomeranče. Zalijeme smetanovou zálivkou a navrch položíme kostičky rajčat.
 
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.