Recept

Bílé fazole na lyonský způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23288

Ingredience

Ochucení
50 g Cibule
20 g Máslo čerstvé
15 g Pažitka
15 g Petržel kudrnka
Bílé fazole na lyonský způsob
30 g Cibule
400 g Fazole bílé
30 g Karotka
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 359 kcal
Kilojoule 1 502kJ
18% Sacharidy 64 g
3% Tuky 2 g
11% Sodík 219 mg
43% Bílkoviny 24 g

Bílé fazole na lyonský způsob postup přípravy receptu:

1

Předem namočené fazole vaříme spolu s kouskem cibule, karotky a snítkou petrželky 45 minut doměkka, scedíme a necháme okapat.

2

Do teplých fazolí vmícháme posekanou petrželku, nadrobno nakrájenou a na másle orestovanou cibulku, osolíme a opeříme. Nakonec posypeme najemno pokrájenou pažitkou.

3

Podáváme jako přílohu k pečenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept