Jednoduchý recept

Zapečené bílé fazole

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 55 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23291

Ingredience

400 g Fazole bílé
200 ml Hovězí vývar základní
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 489 kcal
Kilojoule 2 047kJ
19% Sacharidy 68 g
18% Tuky 14 g
22% Sodík 444 mg
46% Bílkoviny 26 g

Zapečené bílé fazole postup přípravy receptu:

1

Fazole vaříme 45 minut doměkka. Scedíme a necháme okapat. Nasypeme do pekáčku, zalijeme hovězím vývarem, rozpuštěným máslem, osolíme, opepříme, posypeme strouhankou a dáme na 10 minut zapéct.

2

Podáváme jako přílohu k dušenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept