Recept

Masová omáčka se zeleným pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23318

Ingredience

Jíška
8 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Máslo čerstvé
Masová omáčka se zeleným pepřem
100 g Hovězí maso mleté
2 g Majoránka
10 g Nakládaný zelený pepř
40 ml Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
1 g Sůl
2 g Tymián sušený
400 ml Vývar z hovězích kostí
20 ml Zakysaná smetana
1 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 843kJ
1% Sacharidy 3 g
23% Tuky 17 g
23% Sodík 468 mg
17% Bílkoviny 9 g

Masová omáčka se zeleným pepřem postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso zprudka opečeme na oleji. Poté k masu přimícháme zelený pepř a utřený česnek. Vše podlijeme vývarem. Na mírném plameni vaříme tak dlouho, dokud maso nezměkne a omáčka nezhoustne. Poté přidáme nasekaný tymián a majoránku. Do směsi zamícháme smetanu. Nakonec zahustíme tmavou jíškou. Dle chuti přidáme pepř a sůl.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept