Taglierini s mořským jazykem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
457 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2 g
Cukr
143 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí plátky omyjeme a pokrájíme na kousky. Oloupeme šalotku, omyjeme ji a jemně nasekáme. Opereme pažitku a nasekáme ji na kousky.
  • 2
    Do pánve nalijeme olej a osmažíme na něm nasekanou šalotku tak, aby nestačila zhnědnout. Přidáme pokrájené rybí maso, za častého míchání je chvíli smažíme. Přilijeme bílé víno, necháme je prudce vyvařit. Přidáme špetku soli a špetku čerstvě mletého pepře, na kousky nasekanou pažitku a vše dobře promícháme.
  • 3
    Mezitím uvedeme ve velkém hrnci do varu dostatečné množství vody, osolíme ji a dáme do ní vařit těstoviny. Ve chvíli, kdy budou al dente, je scedíme, promícháme s omáčkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.