Jednoduchý recept

Pražma s rajčaty a bazalkou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23363

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 kávová lžička Ocet vinný
100 ml Olej olivový
800 g Pražma
4 ks Rajčata
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 005kJ
1% Sacharidy 4 g
9% Tuky 7 g
8% Sodík 164 mg
71% Bílkoviny 40 g

Pražma s rajčaty a bazalkou postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata nahrubo nasekáme a smícháme s nasekaným česnekem, olejem, octem a nasekanou bazalkou. Směs vložíme do misky, necháme 3-4 hodiny v chladu.

2

Očištěné a omyté pražmy osolíme, opepříme a potřeme olejem. Ryby opékáme na pánvi 2-3 minuty z každé strany.

3

Pražmy podáváme na vrstvě připravených rajčat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept