Candát v bylinkovém těstíčku

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
32 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
356 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, potřeme čerstvě rozmačkaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet.
  • 2
    Umícháme si hustší těstíčko z vajec, piva, provensálského koření a mouky. Jednotlivé porce ryby v těstíčku obalíme a osmažíme ve vyšší vrstvě oleje. Osmažené ryby zbavíme nadbytečného oleje - položíme na savý ubrousek či kuchyňskou roli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.