Jednoduchý recept

Řapíkatý celer s gorgonzolou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23386

Ingredience

8 ks Celer řapíkatý
1 polévková lžíce Pažitka
75 g Sýr Gorgonzola
50 g Sýr smetanový tavený 45%

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 479kJ
1% Sacharidy 3 g
4% Tuky 3 g
17% Sodík 333 mg
12% Bílkoviny 7 g

Řapíkatý celer s gorgonzolou postup přípravy receptu:

1

Oba druhy sýra společně rozmixujeme na hladký krém. Do krému vmícháme nasekanou pažitku. Řapíky celeru očistíme, omyjeme a osušíme.

2

Sýrový krém rozetřeme do žlábků v řapíku a uhladíme.

3

Před podáváním celer uložíme na chvíli do chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept