Recept

Čočka s klobásou Chorizo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 23399
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
190 g Čočka jedlá
60 g Klobása Chorizo
1 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
800 ml Voda pitná
800 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 502 kcal
Kilojoule 2 099kJ
10% Sacharidy 36 g
129% Tuky 97 g
37% Sodík 747 mg
34% Bílkoviny 19 g

Čočka s klobásou Chorizo postup přípravy receptu:

1

Klobásu Chorizo nakrájíme na plátky, několik jich odložíme na ozdobu, zbytek opékáme na pánvi bez přidání tuku asi 3 minuty. Potom přidáme cibuli a opékáme 5 minut.

2

Směs dáme do hrnce se silným dnem, přidáme čočku, kuřecí vývar, vodu a přivedeme k varu. Hrnec přikryjeme a vaříme 40 minut doměkka.

3

K čočce přidáme mrkev, celer a petrželku, podle chuti osolíme a opepříme a hrnec přikryjeme pokličkou a dusíme 10 minut, dokud mrkev nezměkne. Směs rozdělíme do misek a ozdobíme kousky klobásy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept