Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23421

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
2 kg Kančí maso
2 dl Martell cognac
1 ks Mrkev kořen
2 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 špetka Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
1 špetka Tymián sušený
0,8 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 702 kcal
Kilojoule 2 937kJ
3% Sacharidy 10 g
45% Tuky 34 g
14% Sodík 289 mg
98% Bílkoviny 55 g

Divoký kanec Salmí postup přípravy receptu:

1

Nejprve naporcujeme kančí maso a připravíme si větší keramickou nádobu s víkem. Oloupanou zeleninu nakrájíme na kolečka, polovinu dáme na dno, na to maso, koření a druhou polovinu zeleniny. Vše zalijeme vínem a koňakem, přikryjeme a necháme v lednici 24 hodin marinovat.

2

Druhý den vyjmeme porce masa, okapeme a zprudka orestujeme na rozpáleném oleji v hrnci. Přidáme rozmixovaná rajčata, marinádu a povaříme, dokud maso nezměkne, vyjmeme bobkový list. Když je maso dostatečně měkké, vyjmeme ho a uchováme v teple v troubě. Omáčku v hrnci ještě pár minut povaříme, dokud nezhoustne. Ručním mixérem rozmixujeme dohladka, maso servírujeme na talíř a polijeme omáčkou.

Poznámka

24 hodin marinování

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept