Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23435

Ingredience

2 ks Bobkový list
1 ks Cibule
3 ks Hřebíček
1 ks Jablka
1 ks Kachna divoká
1 ks Mrkev kořen
1 dl Olej rostlinný
1 ks Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
5 g Sůl
0,5 l Voda pitná
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 606kJ
2% Sacharidy 8 g
17% Tuky 13 g
12% Sodík 249 mg
1% Bílkoviny 1 g

Divoká kachna z Nausy postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme jablko nakrájené na kostičky, sůl, pepř, nasekanou petrželku, pořádně promícháme a takto připravenou nádivkou naplníme kachnu. Kachnu svážeme a dáme na vymazaný plech, zakryjeme alobalem a pečeme asi 30 minut.

2

Mezitím připravíme zeleninu. Cibuli, mrkev, papriku, česnek pokrájíme a orestujeme na pánvi na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme, přidáme bobkový list a hřebíček, podlijeme vodou a necháme povařit. Sundáme alobal z kachny, vlijeme uvařenou omáčku, znovu přikryjeme alobalem a necháme ještě hodinu péct. Potom kachnu naporcujeme a podáváme s bramborovým knedlíkem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept