Zelenina s kuřecím masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu očistíme a nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli a česnek nasekáme, necháme zesklovatět na oleji v tlakovém hrnci. Přidáme zeleninu a podusíme asi 3 minuty. Zalijeme vývarem, okořeníme, hrnec uzavřeme a vše zvolna vaříme 10 minut.
  • 3
    Omyté kuřecí maso nakrájíme na kostky, přidáme do hrnce a vaříme asi 15 minut. Nakonec vmícháme nasekanou petrželku a bazalku. Pokrm podle chuti přisolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.