Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23626

Ingredience

1 ks Avokádo
150 ml Chilli omáčka
2 ks Cibule
2 ks Cibulka jarní
400 g Fazole červené sterilované
1 ks Feferony
80 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Koriandr mletý
400 g Maso mleté - mix
5 polévková lžíce Olej rostlinný
3 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata
2 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 737 kcal
Kilojoule 3 083kJ
14% Sacharidy 52 g
64% Tuky 48 g
39% Sodík 774 mg
52% Bílkoviny 29 g

Mexický sekaný řízek postup přípravy receptu:

1

Jednu oloupanou cibuli, česnek a očištěnou feferonku nasekáme. Mleté maso promícháme s cibulí, strouhankou, koriandrem, vejcem, polovinou česneku a feferonek. Osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme 6 řízků.

2

Zbylou oloupanou cibuli, očištěné papriky a rajčata nakrájíme nadrobno, fazole scedíme a necháme okapat.

3

Cibuli, česnek, feferonky a papriky podusíme na lžíci rozehřátého oleje. Přimícháme rajčata a fazole, podlijeme vývarem a chilli omáčkou. Zvolna vaříme asi 10 minut.

4

Připravené řízky osmažíme po obou stranách na oleji.

5

Do omáčky přidáme na kolečka nakrájenou jarní cibulku a nadrobno nakrájenou dužinu z avokáda.

6

Řízky upravíme na talíře s omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept