Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23638

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 611 kcal
Kilojoule 2 555kJ
25% Sacharidy 92 g
20% Tuky 15 g
26% Sodík 525 mg
50% Bílkoviny 28 g

Orecchiette s treskou postup přípravy receptu:

1

V míse s vodou necháme 12 hodin bobtnat hrách. Oloupeme stroužky česneku, lehce je podrtíme. Mrkev oškrábeme a omyjeme. Scedíme hrách, propláchneme ho, vsypeme do hrnce, přidáme bobkový list, rozmarýn, mrkev a 1 stroužek česneku. Zalijeme hrách dostatečným množstvím studené vody, pomalu ji uvedeme do varu. Při mírné teplotě vaříme hrách asi dvě a půl hodiny, dokud nebude měkký, a teprve před koncem vaření osolíme.

2

V pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje a osmažíme na něm zbývající stroužek česneku, přidáme scezený hrách a pár minut ho smažíme. Mezitím omyjeme rybí maso a pokrájíme na kousky. Smažíme je na zbývajícím oleji v nepřilnavé pánvi 2-3 minuty, potom je osolíme, opepříme a přidáme k hrachu.

3

Uvaříme těstoviny. Promícháme s hrachem a pokrájenou treskou. Posypeme vše čerstvě mletým pepřem a omytou nasekanou petrželkou a hotový pokrm horký podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept