Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 23679

Ingredience

1 kg Cibule
1,5 kg Filé z aljašské tresky
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
125 g Máslo čerstvé
0,5 dl Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
10 g Sůl
0,5 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 933kJ
12% Sacharidy 42 g
21% Tuky 16 g
28% Sodík 561 mg
70% Bílkoviny 39 g

Bakaliaros na cibuli postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky nakrájíme na menší porce, obalíme v hladké mouce a osmažíme v hluboké pánvi na oleji. Odložíme na talíř, pánev vytřeme papírovým ubrouskem, rozpustíme máslo a na něm usmažíme cibuli, nakrájenou na kolečka. Přidáme rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme, necháme na mírném ohni asi 15 minut povařit.

2

Na takto připravenou omáčku vložíme osmažené kousky ryby, podlijeme mírně vodou a na mírném ohni vaříme asi 30 minut.

3

Ihned podáváme například s chlebem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept