Jednoduchý recept

Brambory pečené se slaninou a klobásou Chorizo

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23687

Ingredience

700 g Brambory
100 g Klobása Chorizo
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
130 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl mořská
2 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 414 kcal
Kilojoule 1 732kJ
7% Sacharidy 24 g
39% Tuky 29 g
68% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Brambory pečené se slaninou a klobásou Chorizo postup přípravy receptu:

1

Dobře oprané a omyté malé neoloupané brambory vaříme ve výrazně osolené vodě (je třeba, aby se při vaření brambory držely u hladiny) asi 20 minut. Vodu z brambor slijeme.

2

Nakrájíme na plátky slaninu a klobásu, přimícháme k nim nadrobno nasekaný česnek a špetku pepře a krátce opečeme na rozehřátém oleji. Ochutíme nasekanou pažitkou.

3

Připravenou směs a brambory promícháme.

4

Podáváme čerstvé, nejlépe horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept