Recept

Česnekové brambory s rozmarýnem

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23690

Ingredience

700 g Brambory
1 ks Cibule
6 polévková lžíce Olej olivový
0,5 ks Rozmarýn čerstvý
2 kávová lžička Sůl mořská
0,5 kávová lžička Tymián čerstvý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 212 kcal
Kilojoule 887kJ
8% Sacharidy 27 g
13% Tuky 10 g
50% Sodík 1 g
10% Bílkoviny 5 g

Česnekové brambory s rozmarýnem postup přípravy receptu:

1

Neloupané malé, dobře oprané a omyté brambory vaříme asi 20 minut ve vodě tak silně osolené, že plavou na povrchu. Vodu z uvařených brambor slijeme.

2

Česnek a cibuli nasekáme nadrobno, přisypeme nadrobno nasekaný tymián a lístky rozmarýnu a opékáme dozlatova na rozehřátém oleji.

3

Připravenou směs nasypeme na brambory, dobře promícháme a případně dochutíme solí.

4

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept