Recept

Veronský salát s kuřecím masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23701

Ingredience

600 g Brambory
5 g Chilli koření mleté
1 ks Chilli paprička
5 g Cukr krupice
50 g Fazolky blanšírované
10 g Kmín římský
50 g Koriandr čerstvý
250 g Kuřecí prsa
60 g Med včelí
100 g Máslo čerstvé
50 ml Ocet Sherry
60 ml Olej olivový
1 ks Paprika červená
2 ks Rajčata

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 370kJ
12% Sacharidy 42 g
51% Tuky 38 g
6% Sodík 115 mg
34% Bílkoviny 19 g

Veronský salát s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme kuřecí maso, nakrájenou chilli papričku, med a římský kmín. Opékáme 10 minut za stálého míchání. Hotovou směs přendáme do mísy a necháme zchladnout. Promícháme s koriandrem.

2

Brambory uvaříme doměkka, zcedíme a necháme zchladnout.

3

Do vroucí vody vložíme fazolky a 3 minuty vaříme. Scedíme a necháme zchladnout. Smícháme brambory nakrájené na kostičky, rozpůlené fazolky, papriku nakrájenou na proužky, nakrájená rajčata a kuřecí směs.

4

Připravíme zálivku - smícháme olivový olej, chilli koření, ocet, cukr a nasekaný koriandr. Salát přelijeme zálivkou a můžeme ihned podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept