Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23739

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
30 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
200 ml Voda pitná
200 ml Víno bílé
80 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 237 kcal
Kilojoule 991kJ
2% Sacharidy 6 g
10% Tuky 7 g
15% Sodík 309 mg
49% Bílkoviny 28 g

Treska Bercy postup přípravy receptu:

1

Ryby dobře očistíme a na páteři nařízneme.

2

Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, zasypeme nadrobno pokrájenou šalotkou, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, podlijeme vínem a trochou vody. Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Během pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.

3

Porce na talířích posypeme čerstvou posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept