Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 23744

Ingredience

30 g Cibule
400 g Mušle slávky
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
250 ml Voda pitná
250 ml Víno bílé
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 577kJ
2% Sacharidy 7 g
21% Tuky 16 g
30% Sodík 595 mg
70% Bílkoviny 39 g

Treska z Dieppe postup přípravy receptu:

1

Do hrnce vložíme slávky, přidáme kousek cibule, snítku petrželky, stroužek česneku, zalijeme vodou a vínem. Přivedeme k varu a jakmile se začnou otevírat, stáhneme je z plotny. Ještě chvilku počkáme, až se otevřou všechny. Slávky scedíme.

2

Do máslem vymazaného pekáčku vložíme očištěné tresky, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vývaru ze slávek. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut, často podléváme.

3

Rozdělíme ryby na talíře a obložíme slávkami vyndanými z ulit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept