Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23751

Ingredience

25 ml Citronová šťáva
30 g Lanýž
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
2 ks Vejce slepičí
100 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 151kJ
5% Sacharidy 18 g
9% Tuky 7 g
26% Sodík 523 mg
60% Bílkoviny 34 g

Treska Richelieu postup přípravy receptu:

1

Tresky důkladně očistíme a vyvrhneme. Potřeme solí, pepřem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích, nakonec obalíme ve strouhance. Usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Po usmažení do zbytku másla přidáme pokrájeného lanýže, orestujeme, zakapeme citronovou šťávou, přilijeme trošku vývaru a touto omáčkou s lanýžem kousky ryb přelijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept