Recept

Treska na anglický způsob

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 23753

Ingredience

300 g Brambory vařené
80 g Máslo čerstvé
300 g Pastinák
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
2 kávová lžička Sůl
600 g Treska aljašská
4 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 472 kcal
Kilojoule 1 975kJ
8% Sacharidy 27 g
32% Tuky 24 g
38% Sodík 768 mg
66% Bílkoviny 37 g

Treska na anglický způsob postup přípravy receptu:

1

Očištěnou tresku naporcujeme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou. Přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 15 minut, vyndáme z vody, osolíme, opepříme a necháme v teple. Do téže vody vložíme očištěný a pokrájený pastiňák, vodu osolíme a povaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat.

2

Na talířích upravíme porce tresky, obložíme vařeným pastiňákem a vařenými bramborami, vše ještě zalijeme rozpuštěným máslem. Posypeme posekanou petrželkou a kostičkami uvařeného vejce natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept