Jednoduchý recept

Ryba májová marinovaná

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 23757

Ingredience

2 ks Cibule
20 g Cukr krupice
1 kg Filé z aljašské tresky
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Ocet vinný
2 dl Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
3 g Rozmarýn sušený
5 g Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 398 kcal
Kilojoule 1 666kJ
12% Sacharidy 44 g
11% Tuky 8 g
16% Sodík 325 mg
63% Bílkoviny 36 g

Ryba májová marinovaná postup přípravy receptu:

1

Filé z tresky osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce, osmažíme do růžova na rozpáleném oleji a odložíme na talíř.

2

Na zbylém oleji osmažíme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme ocet, cukr a rozmarýn, asi 5 minut povaříme. Do omáčky vložíme zpátky rybu a před podáváním necháme odležet nejlepe 4-5 hodin.

Poznámka

4-5 hodin na odležení

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept