Krevety zapékané

35 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
47 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
890 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety očistíme, uvaříme, osolíme, opepříme a přidáme čerstvé oregano a tyminán.
  • 2
    V hrnci orestujeme zprudka na rozpáleném oleji a hned podlijeme koňakem. Přidáme rozmixovaná rajčata a necháme 5 minut povařit. Potom krevety i s omáčkou rozdělíme na 6 porcí, které každou zvlášť vložíme do pečícího sáčku, poklademe plátkem sýra, sáčky zavážeme a pečeme v troubě 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.