Recept

Minestra s fenyklem a mořskou pražmou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 23786

Ingredience

1 ks Cibule
2 ks Fenykl čerstvý
30 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
300 g Pražma
1 ks Pórek
50 g Smetana 12% (konzumní)
5 g Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 714kJ
12% Sacharidy 42 g
24% Tuky 18 g
89% Sodík 2 g
41% Bílkoviny 23 g

Minestra s fenyklem a mořskou pražmou postup přípravy receptu:

1

Pórek a cibuli nasekáme najemno. Plátky rybího masa pokrájíme na kousky. Očistíme fenykl, zbavíme vnějších listů a stonku, pokrájíme na tenké plátky.

2

V pánvi na másle osmažíme nasekanou cibuli a pórek. Přidáme plátky fenyklu a smažíme. Vše zalijeme zeleninovým vývarem, uvedeme do varu, 25 minut povaříme.

3

Rybí maso smažíme na oleji po obou stranách, dokud mírně nezezlátne. Osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem.

4

Protlačíme směs s fenyklem sítem do hrnce, přidáme smetanu a na středním plameni prohřejeme. Přelijeme fenyklovou polévku do polévkové mísy, přidáme kousky osmažených ryb, posypeme pokrájenou fenyklovou natí a horkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept