Úhoř s balzamikem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
54 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
656 mg
Cukr
943 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obřezáme úhoři kůži kolem krku, uchopíme ho do utěrky a celou kůži stáhneme. Vykostíme ho, pokrájíme na kusy dlouhé asi 6 cm, osolíme, opepříme, opečeme bez omastku v nepřilnavé pánvi.
  • 2
    Přemístíme pokrájeného úhoře do pekáčku a dáme ho na 20 minut do trouby předehřáté na 200 °C, pak pekáček vytáhneme z trouby a potřeme všechny kusy úhoře octem.
  • 3
    Do misky dáme sůl, pepř a lžíci octa, přilijeme olej a vymícháme zálivku. Přelijeme jí omyté salátové listy a úhoře podáváme se salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.