Grilovaný platýz s bylinkovým sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvedeme do varu zeleninový vývar s bobkovým listem, vložíme omyté filety a povaříme je zvolna asi 5 minut. Rybu vyjmeme do zapékací mísy.
  • 2
    Čerstvý sýr promícháme s prolisovaným česnekem a lístky čerstvého tymiánu.
  • 3
    Filety potřeme bylinkovým sýrem a posypeme nastrouhaným parmazánem. Grilujeme v troubě pod grilem asi 10 minut.
  • 4
    Omyté cukety a rajčata nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a vše podusíme na oleji asi 7 minut. Osolíme a přidáme citronovou šťávu a nové koření.
  • 5
    Filety upravíme na talíře spolu se zeleninou a pokrm ozdobíme snítkou tymiánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.