Recept

Grilovaný platýz s bylinkovým sýrem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 23850

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Cuketa
1 špetka Nové koření mleté
30 ml Olej rostlinný
600 g Platýz - filety
4 ks Rajčata
20 g Sýr Parmezán
4 polévková lžíce Sýr krémový
2 špetka Sůl
1 polévková lžíce Tymián čerstvý
500 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 545kJ
5% Sacharidy 17 g
24% Tuky 18 g
47% Sodík 947 mg
62% Bílkoviny 35 g

Grilovaný platýz s bylinkovým sýrem postup přípravy receptu:

1

Uvedeme do varu zeleninový vývar s bobkovým listem, vložíme omyté filety a povaříme je zvolna asi 5 minut. Rybu vyjmeme do zapékací mísy.

2

Čerstvý sýr promícháme s prolisovaným česnekem a lístky čerstvého tymiánu.

3

Filety potřeme bylinkovým sýrem a posypeme nastrouhaným parmazánem. Grilujeme v troubě pod grilem asi 10 minut.

4

Omyté cukety a rajčata nakrájíme na plátky, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a vše podusíme na oleji asi 7 minut. Osolíme a přidáme citronovou šťávu a nové koření.

5

Filety upravíme na talíře spolu se zeleninou a pokrm ozdobíme snítkou tymiánu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept