Recept

Žralok s rajčatovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 23872
Kategorie: Maso

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 377kJ
3% Sacharidy 10 g
23% Tuky 17 g
31% Sodík 614 mg
60% Bílkoviny 34 g

Žralok s rajčatovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Hrozinky nechte 15 minut bobtnat ve vlažné vodě. V troubě mírně opražíme piniová semínka. Fenykl povaříme 1 minutu ve vařící vodě. Do pánve nalijeme olej, přidáme oloupaný stroužek česneku, spařená a oloupaná rajčata, šafrán, sůl a pepř a na mírném ohni rajčata dusíme za občasného zamíchání 10 minut.

2

Stroužek česneku vyhodíme, přidáme scezené a osušené rozinky, piniová semínka a nasekaný fenykl. Podusíme vše dalších 5 minut. Rybí maso osolíme a opepříme a povaříme v páře 10 minut. Jakmile je hotové, podáváme ho přelité rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept