Recept

Pečené papriky v marinádě

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 23893

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
5 polévková lžíce Olej olivový
5 ks Paprika červená
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 109 kcal
Kilojoule 455kJ
2% Sacharidy 8 g
11% Tuky 8 g
10% Sodík 198 mg
2% Bílkoviny 1 g

Pečené papriky v marinádě postup přípravy receptu:

1

Omyté papriky pečeme do zčernání v troubě předehřáté na 220°C. Poté papriky vyjmeme a dáme vychladnout. Po vychladnutí sloupneme slupku, odstraníme semínka a papriky nakrájíme na kostičky.

2

Šťávu, kterou papriky pustily, smícháme s olivovým olejem, pepřem, solí a lžící citronové šťávy.

3

Česnek prolisujeme a vmícháme do zálivky.

4

Papriky klademe do připravené marinády a necháme odležet alespoň 2 hodiny.

5

Podáváme vychlazené jako salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept