Karbanátky s jarní cibulkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1248 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
116 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mleté maso se slaninou nakrájenou na kostičky, nadrobno nakrájenou cibulí a jarní cibulkou, prolisovaným česnekem, na kostičky nakrájenou žemlí navlhčenou mlékem, 1 vejcem, mlékem a majoránkou. Vše promícháme a podle potřeby přisypeme strouhanku. Směs osolíme a opepříme.
  • 2
    Z masové hmoty tvarujeme karbanátky. Obalíme je v hladké mouce, vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance.
  • 3
    Karbanátky smažíme na pánvi na oleji a po usmažení je necháme okapat na papírové utěrce.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
trribulus
út 4. 3. 2014
Jaro je tady a sním snad bude brzy i ta cibulka. Pak to určitě vyzkouším.