Recept

Polévka kedlubnová krémová

  • Rakousko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Polévka kedlubnová krémová 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 2392

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
2 ks Kedlubna
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
60 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
4% Sacharidy 16 g
17% Tuky 13 g
38% Sodík 770 mg
14% Bílkoviny 8 g

Polévka kedlubnová krémová postup přípravy receptu:

1

Na rozpuštěném másle necháme zpěnit jemně nakrájenou cibuli a oloupané kedlubny nakrájené na kousky. Vše zaprášíme moukou a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme a vaříme doměkka.

2

Uvařenou zeleninu prolisujeme nebo rozmixujeme, vrátíme ji do polévky a přidáme špetku muškátu.

3

Nakonec polévku posypeme sekanou petrželovou natí nebo jemně nasekanou čerstvou kedlubnovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept