Jednoduchý recept

Drůbeží vývar s hráškem a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 23979

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
400 g Hrášek mražený
25 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel kudrnka
5 ml Protlak rajčatový
50 g Slanina vepřová
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
300 g Těstoviny Lasagne
1000 ml Vývar drůbeží
50 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 814 kcal
Kilojoule 3 404kJ
20% Sacharidy 73 g
28% Tuky 21 g
65% Sodík 1 g
43% Bílkoviny 24 g

Drůbeží vývar s hráškem a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Ve velké pánvi rozehřejeme máslo, přidáme nakrájenou slaninu, celer a cibuli. Za stálého míchání smažíme 5 minut.

2

Přisypeme hrášek a necháme 4 minuty povařit. Přimícháme rajčatový protlak a petržel.

3

Poté přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Přikryjeme poklicí a necháme 10 minut probublávat.

4

Mezitím si nakrájíme plátky lasagní na 2 cm velké čtverečky.

5

Polévku podle chuti dokořeníme, přidáme lasagne a vaříme 3 minuty, až jsou těstoviny hotové. Nakonec přimícháme nakrájenou šunku. Parmezán podáváme na dochucení zvlášť.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept