Agghiotta z mečouna

50 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
34 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozinky necháme 15 minut bobtnat v misce s vlažnou vodou, scedíme, pokrájíme a osušíme. Ve vařící vodě spaříme rajčata, scedíme, pokrájíme na proužky. Oloupeme cibuli a nakrájíme na tenká kolečka. Oloupeme stroužek česneku a podrtíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, osmažíme cibuli a česnek. Česnek vyhodíme, přidáme piniová semínka, hrozinky, omyté kapary, olivy a rajčata. Pánev zakryjeme pokličkou a necháme dusit za občasného zamíchání cca 10 minut.
  • 3
    Omyjeme a osušíme plátky rybího masa, lehce osolíme a opepříme, dáme do pekáče se zbývajícím olejem, přelijeme připravenou omáčkou, posypeme petrželkou. Pekáč dáme na 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C a v polovině pečení rybí maso obrátíme. Jakmile je maso hotové, pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.