Hovězí vývar s fazolemi a těstovinami

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou slaninu dozlatova, přidáme nakrájenou zeleninu a za občasného promíchání necháme smažit. Po deseti minutách zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř a skořici. Vaříme při mírné teplotě 20 minut.
  • 2
    Do polévky vložíme těstoviny, necháme chvíli povařit a nakonec přidáme fazole a nakrájenou šunku. Vaříme dál, až jsou těstoviny hotové. Polévku ochutnáme a popřípadě dokořeníme, posypeme parmezánem a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.