Jednoduchý recept

Hovězí vývar s fazolemi a těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (18%)
ID receptu: 23987

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
400 g Fazole bílé sterilované
1750 ml Hovězí vývar základní
1 ks Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Skořice mletá
115 g Slanina vepřová
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
90 g Těstoviny Orecchiette
225 g Šunka od kosti

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 625kJ
14% Sacharidy 49 g
42% Tuky 32 g
113% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 37 g

Hovězí vývar s fazolemi a těstovinami postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájenou slaninu dozlatova, přidáme nakrájenou zeleninu a za občasného promíchání necháme smažit. Po deseti minutách zalijeme vývarem, přidáme sůl, pepř a skořici. Vaříme při mírné teplotě 20 minut.

2

Do polévky vložíme těstoviny, necháme chvíli povařit a nakonec přidáme fazole a nakrájenou šunku. Vaříme dál, až jsou těstoviny hotové. Polévku ochutnáme a popřípadě dokořeníme, posypeme parmezánem a můžeme podávat.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept