Jednoduchý recept

Plněné olihně

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 23993

Ingredience

4 ks Ančovičky konzervované
25 ml Citronová šťáva
20 ml Olej olivový
1 kg Olihně
20 g Petržel - nať
50 g Strouhanka
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 793kJ
4% Sacharidy 16 g
20% Tuky 15 g
118% Sodík 2 g
98% Bílkoviny 55 g

Plněné olihně postup přípravy receptu:

1

Olihně vykucháme a opatrně promyjeme. Pokrájíme na kusy chapadélka a dáme vařit do pánve s trochou osolené vody a citrónovou šťávou. Měkká chapadélka nasekáme společně s oloupaným stroužkem česneku, omytou petrželkou a omytými a vykostěnými ančovičkami. Do směsi vyklepneme vejce, přidáme pepř a strouhanku. Vše promícháme.

2

Těla olihní naplníme připravenou směsí a zašijeme otvor kuchyňskou nití. Srovnáme do pekáče, přelijeme olejem, osolíme a dáme na 20 minut do trouby předehřáté na 160°C. Hotový pokrm podáváme v pekáči, ve kterém byl připravován.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept